Knorr-Bremse

Tisza Volán Zrt. a dél-alföldi régió Knorr-Bremse disztribútora

Cégünk, a Knorr-Bremse utópiaci disztribútori tevékenységre kiemelt hangsúlyt fektet. A saját járműveinkhez szükséges pótalkatrészek biztosítása mellett fő célunk a térségben felmerülő igények kielégítése.

Disztribútori tevékenységünk központja Szegeden, a Bakay N. u. 48. szám alatt található, ahol önálló üzletkötő fogadja a Knorr-Bremse termékekkel kapcsolatos igényeket, így biztosítva a soronkívüliséget. Cégünk, Csongrád megyében Makón és Szentesen is működtet műszaki telephelyet, amely a megye nagyobb lefedettségét teszi lehetővé. Itt is jól képzett szakemberek fogadják a térségi igényeket, melyet szükség esetén továbbítanak a szegedi központ felé. A szegedi központunk egy nagyobb raktárbázissal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy az ügyfélkiszolgálás még gyorsabban és rugalmasabban történjen.

Szakembereink rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, melynek eredményeként alkalmazott javítástechnológiánk messzemenően megfelel a modernkor követelményeinek.

A korszerű járművek számos elektronikus vezérlésű rendszerrel - pl. blokkolásgátló (ABS), kipörgés-gátló (ASR), elektronikus fékrendszer (EBS), stb. - rendelkeznek. Ezeknek diagnosztikai vizsgálatához cégünk Knorr-Bremse MTS rendszert működtet. A multifunkciós vizsgáló berendezés a haszonjármű szervizek számára kialakított diagnosztikai mérő és adatgyűjtő rendszer, e műszer segítségével elvégezhető a gépjárművek és pótkocsik komplett vizsgálata a hiba-megállapítástól a javítás utáni végellenőrzésig.

Érdeklődni a (70) 984-7920 és (70) 984-8043 telefonszámokon lehet.

 

Tisza Volán Zrt.

Kereskedelmi és Marketing Igazgatóság

6724 Szeged, Bakay Nándor u. 48.